leuke activiteiten Volendam kinderen

Leukste activiteiten met kinderen in Volendam

Lekker een dagje weg met het gezin naar Volendam en hoe leuk een rondje over de dijk én door het dorp wandelen ook is, de kinderen willen ook wat leuks doen. Maar wat voor leuke activiteiten zijn er allemaal te doen? In dit lijstje heb ik de leukste activiteiten op een rijtje gezet. Dingen om te doen voor de allerkleinste en de al wat oudere kindjes. Veel plezier in Volendam!

Cheese factory: Zijn je kinderen dol op kaas? Dan is de Cheese factory een leuke plek om heen te gaan. Leer alles over kaas en hoe kaas gemaakt wordt in het kaasmuseum. Ook kun je bij de Cheese factory een leuke demonstratie bijwonen waar er meer uitleg wordt gegeven over kaas.
Haven 25, 1131 EP Volendam

Volendam Experience: Beleef via een virtual reality experience hoe Volendam er 100 jaar geleden uitzag. Een unieke beleving als je het aan mij vraagt.
Haven 154, 1131 EW Volendam

Natuurpark de Broeckgouw: Klimmen, klauteren en bezig zijn met de natuur. In Natuurpark de Broeckgouw is genoeg te beleven voor jong en oud. Zo zijn er verschillende avontuurlijke speelvoorzieningen te vinden waar kinderen spelen met zand & water. Maar ga ook op ontdekking en kijk welke dieren, bloemen en bijzondere planten je allemaal tegenkomt tijdens een rondje wandelen.

Slobbeland: In de zomer is Slobbeland the place to be voor de Volendammers. Een fijne plek waar je lekker aan het IJsselmeer kunt vertoeven terwijl je kinderen kunnen zwemmen, rondrennen en op de speeltoestellen kunnen spelen.

Stoom klompenmakerij Marken: Bij de klompenmakerij in Marken kun je tijdens een demonstratie zien hoe klompen worden gemaakt. Tegenwoordig wordt dat met machines gedaan maar je krijgt ook een inkijkje hoe klompen op traditionele wijze werden geproduceerd. Een unieke ervaring waar kinderen meer leren over de oude gebruiken van de Nederlandse cultuur.
Kets 52, 1156 AX Marken

Veel plezier in Volendam!

Please check your feed, the data was entered incorrectly.

Leave a Reply